Hanzejaar 2023

Hanze Escape event

  • Leestijd 2 minuten
  • 1547 x bekeken

Op 13 en 14 mei vindt een uniek event plaats in de 9 Hanzesteden, speciaal voor het Hanzejaar! Alleen in dít weekend is de speciale Hanze Escape Event te spelen, dus houdt je agenda vrij en speel deze leuke game in Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Kampen, Zutphen of Zwolle (of in alle steden!). Er zijn ook leuke prijzen te winnen.

Weet jij alles over deze Hanzesteden en kun je met jouw team de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur vinden? Speel dan deze speciale Hanze Escape Event, een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. De tijd tikt… ook omdat deze speciale editie alleen op 13 en 14 mei is te spelen!

De Escape Tours van de Hanzesteden zijn altijd te spelen, maar special voor het weekend van 13 en 14 mei zijn er speciale games met extra vragen en raadsels over de Hanzesteden en het Hanzejaar 2023.

Elke Hanzestad heeft een eigen Hanze Escape Tour met bijbehorende ranglijst. Weet jij met jouw team in de top 3 te komen aan het eind van het weekend? Dan val je in de prijzen!

Hanze Escape event Deventer

Hanze Escape event Doesburg

Hanze Escape event Elburg

Hanze Escape event Harderwijk

Hanze Escape event Kampen

Hanze Escape event Zutphen

Hanze escape event Zwolle

Het Hanze Escape Event is één van de overkoepelende events voor het Hanzejaar 2023. Meer weten over het Hanzejaar 2023 en alle activiteiten. Check hanzejaar2023.nl