evenement

Workshop Rondje Zwolle met de Zwolse stadsdichter

wanneer
20 sep 2023
plaats
Zwolle
09:00 - 12:30

Gekoppeld aan de tentoonstelling Sense of Place in het Academiehuis geeft stadsdichter Bauke Vermaas twee workshops fietspoëzie schrijven. We rijden met de (stads)fiets een mooie route van 25-30 kilometer die start/eindigt bij de expositie. Onderweg stoppen we meerdere keren om te schrijven met het fietsen en de omgeving als inspiratie.

Hou je van fietsen en dichten? Dan zijn deze workshops je op het lijf geschreven. Stadsdichter Bauke Vermaas neemt je mee op een reis rond Zwolle, waarbij af en toe pauze wordt genomen om te kijken en te dichten.

De ochtend-workshop op woensdag 20 september start om 9.30 u (vanaf 9.00 verzamelen bij Maling, koffie op eigen kosten) en eindigt rond 12.30 u bij het Academiehuis waar gelegenheid is de tentoonstelling te bezichtigen.

Wanneer

-

Prijzen

Betaal-wat-je-wilt via een QR-code.

Locatie

Academiehuis Grote Kerk Zwolle

De middag-workshop op zondag 1 oktober start om 14.00 u (vanaf 13.30 u verzamelen bij het Academiehuis, vooraf eventueel bezichtiging van de tentoonstelling op eigen gelegenheid) en eindigt rond 17.00 u. We sluiten af met een drankje op een terras in de stad.

De ochtend-workshop en de middag-workshop volgen elk een ander deel van het Rondje Zwolle. Desgewenst kun je dus ook twee keer mee doen met de workshop.

Kosten: betaal-wat-je-wilt via een QR-code.

Mail om je op te geven naar . Geef duidelijk aan voor welke workshop je opgeeft (datum & ochtend/middag/beide).

Foto: Annette Hagemeijer