evenement

Hanzewandeling 10 juni 2023 vanuit Elburg

wanneer
10 jun 2023
plaats
Elburg
09:00

Wandel mee tussen de Hanzesteden Hattem en Elburg tijdens de Hanzewandeling op 10 juni. Ben jij er bij?

Op 10 juni 2023 wordt de Hanzewandeling georganiseerd. Vanuit de Hanzesteden Hattem en Elburg wordt gestart en via een mooie route kom je in de 'Ommeland-gemeente Oldebroek' waar de wandeltocht een eindpunt/rustpunt kent bij het Het Buitencentrum. Tijdens de wandeltocht leer je meer over de Hanze en de Hanzetijd.

Deelname kost €10 en is inclusief een versnapering voor onderweg en een uniek aandenken. Ook wordt je muzikaal ontvangen bij Het Buitencentrum met koffie, thee en een Oekraïense soep die door de bewoners van het Buitencentrum wordt bereid en geserveerd. Hier worden verschillende culturen bij elkaar gebracht: historie, cultuur en de tijd van nu ontmoeten elkaar.

Wanneer

Locatie

Parkeerplaats Oude Vos

Vanaf Het Buitencentrum kunt je kiezen voor doorwandelen naar de andere Hanzestad, terugwandelen of gebruik maken van de pendelbusdienst. Mocht je hiervan gebruik willen maken, kun je dit bij aanmelding aangeven (vol=vol!). Uiteraard kun je ook eigen vervoer regelen of gebruik maken van het Openbaar Vervoer.

De afstanden
Hattem - Oldebroek: 12 km
Elburg - Oldebroek: 14 km
Hattem - Elburg (of vv): 26 km

Startijden
09.00/09.30/10.00 uur
Hattem: Vadesto Outdoor, Bleek 3
Elburg: Parkeerplaats Oude Vos

Inschrijfkosten
De kosten zijn €10
Inbegrepen: startbewijs, routebeschrijving, versnapering voor onderweg, koffie, thee, soep in Oldebroek en een uniek aandenken.

Vervoer
Je kunt gebruik maken van een pendeldienst. De kosten hiervoor zijn €5. Deze kun je reserveren bij je inschrijving. Let op: vol=vol!

Uiteraard kun je ook gebruik maken van het Openbaar Vervoer: meer informatie volgt!

Inschrijven kan via hier: Ik wandel mee!