Leer schrijven vanuit je hart!

Schrijf-3-daagse in Kampen

wanneer
31 augustus - 2 sep 2023
plaats
Kampen

Is schrijven jouw passie? Wil je vakantie vieren en tegelijkertijd creatief aan de slag, iets nieuws leren, andere mensen ontmoeten en even alle tijd voor jezelf? Dan is deze Schrijf-3-daagse in de Hanzestad Kampen écht iets voor jou!

Wat ga je doen? In drie dagen neemt docent Diana de Groot je mee naar de mooiste plekken in de historische Hanzestad Kampen. Laat je inspireren door de bijzondere geschiedenis van de stad, haar inwoners, de natuurrijke omgeving en de rivier de IJssel! Op verschillende locaties in de stad krijg je opdrachten met een variatie aan onderwerpen en schrijfvormen. Je schrijft bijvoorbeeld naar aanleiding van indrukken, voorwerpen, een geur, herinnering, gevoel of ervaring. Je schrijft korte of lange verhalen, biografisch of fictief, blogs of dagboekfragmenten. Voorop staat dat je leert schrijven vanuit je hart!

Wat leer je? Schrijfregels laten we tijdens de schrijfdagen voor wat ze zijn, waardoor je minder hoeft na te denken, maar juist je hart laat spreken. De woorden komen vaak vanzelf in een vorm bij elkaar. Er is volop ruimte om te schrijven en voor het uitwisselen van ervaringen en teksten in de groep! Na drie zeer gevarieerde dagen (binnen en buiten) weet je waar jouw (schrijf)inspiratie vandaan komt. Uiteraard heb je een schat aan nieuwe en verrassende schrijftechnieken om toe te passen.

Wanneer

-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 195,00

De deelnameprijs van €195 euro p.p. is inclusief koffie, thee, versnaperingen, 3 x lunch, materiaal en entreegelden.

Locatie

Quintus

Waar en wanneer? De Schrijf-3-daagse is van donderdag 31 augustus t/m zaterdag 2 september van 10.30 tot 15.30 uur. We starten in Quintus (Vloeddijk 38 in Kampen), vandaaruit bezoeken we meerdere inspirerende locaties om te schrijven.

Wat kost het? De Schrijf-3-daagse is voor beginners en gevorderden vanaf 21 jaar en de kosten bedragen €195 p.p. (inclusief koffie, thee, versnaperingen, 3 x lunch, materiaal en entreegelden). Aanmelden kan tot uiterlijk 3 juli 2023 via www.quintuskampen.nl (ook voor meer informatie over het programma). Er is beperkt plek dus wacht niet te lang!

De Schrijf-3-daagse start bij voldoende deelname. Bij annulering van de Schrijf-3-daagse wegens onvoldoende deelname krijg je het volledige bedrag teruggestort.

Waar kan ik overnachten? Woon jij buiten Kampen en wil je tijdens de Quintus Schrijf-3-daagse in of rondom de sfeervolle Hanzestad overnachten? Kijk op visitkampen.nl voor alle hotels, B&B’s, campings, camperplekken, vakantiehuizen, parken en andere bijzondere overnachtingsmogelijkheden.