evenement

Gluren bij de Buren Hanze Editie

wanneer
2 jul 2023
plaats
Harderwijk
12:00 - 17:00

Op zondag 2 juli openen Harderwijkers hun tuinhekken voor weer een editie van Gluren bij de Buren! In het kader van Hanzejaar 2023 dit jaar met een kleine Hanzetwist.

Tijdens Gluren bij de Buren ferwelkomen gastvrije Harderwijkers hun buren met een lokale act. Muzikanten, dansers, theatermakers en andersoortige podiumdieren stelen de show met hun voeten in het gras. Elk optreden wordt tussen 12.00 en 17.00 uur drie keer gespeeld en is gratis te bezoeken.

Gluren bij de Buren is op zoek naar gastvrije stadsbewoners die hun tuinhekken open willen slaan voor buren en acts. Gluren kan op balkons en dakterrassen, door gemeenschappelijke- of stadstuinen, in de voortuin of de achtertuin. Alles kan en alles mag.

Wanneer

-

Locatie

Binnenstad Harderwijk

Naast tuinen is de organisatie op zoek naar artiesten die hun liefde voor de podiumkunsten willen delen. Het festival verwelkomt alle acts, of je nu zomerse deuntjes speelt op je akoestische gitaar of het publiek laat gieren van een cabaretshow.

Aanmelden als deelnemer van Gluren bij de Buren kan vanaf nu. Meld je aan om een optreden te hosten in je eigen tuin (of andere buitenruimte), of om een optreden te geven als artiest of act. Struinen kan door ruime tuinen: gemeenschappelijk of privé, in de voortuin of de achtertuin. Alle soorten en maten amateurkunstenaars zijn welkom om hun liefde voor podiumkunsten te delen. Of je nu rocker of balletdanser bent, je eerste uren podiumervaring opdoet of al een leven lang meedraait, we zetten je graag in het zonnetje.

Meld jouw tuin of act aan via het aanmeldformulier