evenement

Foodfestival Lepeltje Lepeltje

wanneer
15 - 18 jun 2023
plaats
Zwolle

Als vanzelfsprekend nestelt Lepeltje Lepeltje zich weer in Zwolle van 15 tot en met 18 juni! Dit jaar verhuist het culturele foodfestival naar het grotere Park de Wezenlanden. Omring je vier dagen met creativiteit en wereldse muziek, verleg je culinaire drempel of ga langs de marktkramen vol bijzondere waren. Zoals altijd is er voor de kids onstuimig vermaak en is Lepeltje Lepeltje voor iedereen gratis toegankelijk.

Boordevol creative kookkunsten

Verlekker je aan de diversiteit aan gerechten op Lepeltje Lepeltje. Elke mobiele keuken heeft een eigen specialiteit waaronder minstens één vega optie en een kleine hap voor een kleinere prijs. Iedere chef bakt met plezier een allergievrije versie voor je, waardoor je alle smaaksensaties mee mag maken.

Wanneer

-
-
-
-

Locatie

Park de Wezenlanden

Van akoestische sets tot elektronische tonen

Tuimel tijdens Lepeltje Lepeltje in de lekkerste tracks gespeeld door live bands en DJ’s. Laat je ‘s middags verrassen door fijne deuntjes en de allerbeste sfeermuziek. Zodra de zon vertrekt en de borrel begint gaat het tempo vanaf het podium omhoog. De veelzijdige line-up van muzikanten wordt binnenkort bekendgemaakt.

Uitermate vermaak voor de kids

Lepeltje Lepeltje is er ook voor de koters. Daarom is er op zaterdag en zondag kindervertier te vinden in het park en kan het kroost de handen uit de mouwen steken. De klassieke schommels nemen weer plaats in het park en dienen als speeltuig voor de grote en kleine durfals.

Struinen en snuffelen op de mooie-dingen-markt

Speur naar mooi spul en bekijk het marktaanbod tijdens Lepeltje Lepeltje. Op zaterdag en zondag vind je naast baksels ook brocanten, curiosa en andere hebbe-dingen. Waan je tussen een breed aanbod aan ambachtelijke producten, vintage kleding of handgemaakte kunstwerken.