Ga er op uit!

OvernachtenOvernachten

Bijzonder overnachten doe je in de Hanzesteden!

Iedere Hanzestad heeft zijn eigen bijzonderheden en redenen om de stad een keertje te bezoeken. Elburg staat bekend om zijn charme, Doesburg is de mosterdstad, Hasselt is een bedevaartsoord met karakter, Hattem is dé fotogenieke Hanzestad en ga zo maar door... Zoveel moois om te ontdekken!

Wanneer je mosterdstad Doesburg gaat bezoeken, is Stadshotel Doesburg een echte aanrader. Dit hotel heeft een unieke locatie, tussen de rivier en de karakteristieke binnenstad. Tijdens een originele overnachting in dit stadshotel mag je een bezoekje aan het oudste café van Nederland niet overslaan!

Tiny Houseboat Hattem
Tiny Houseboat Hattem

Écht origineel overnachten doe je in Hattem, op de Tiny Houseboat. Deze populaire accommodatie is gehuisvest op een woonboot, in de haven van Hattem. Na een gezellig dagje door Hattem geslenterd te hebben, geniet je van het uitzicht op het dakterras… Fantastisch toch?!

Voor een bijzondere overnachting in Elburg kun je terecht bij Hotel Elburg. Dit knusse hotel bevindt zich midden in het centrum van Elburg en is zeer geschikt voor een weekendje weg naar deze Hanzestad. Origineel overnachten in Hasselt doe je bij B&B Borghoeve Hasselt. Je verblijft hier in je eigen miniboerderij met vrij uitzicht over de weilanden. Dat wordt heerlijk tot rust komen én bijzonder overnachten!

Overnachten in Zwolle

Hanzestad Zwolle is naast een historierijke stad ook een hippe, bruisende én studentenstad. Bezoek musea, ontdek alle historische plekjes in de stad, shop till you drop in de winkelstraten van Zwolle en geniet bovenal van de Zwolse gezelligheid! Overnachten in Zwolle wordt hoe dan ook een groot succes. Of je nou op zoek bent naar een romantische overnachting in Zwolle of een originele accommodatie: je vindt het hier!

Een romantische overnachting in Zwolle boek je bijvoorbeeld bij De Pelsertoren. De Pelsertoren is gevestigd in het gelijknamige historische monument. Deze toren is een gerenoveerde middeleeuwse verdedigingstoren, gelegen aan de gracht in de binnenstad van Zwolle. De Pelsertoren maakte vroeger, met nog 22 andere torens, deel uit van de stadsmuur van Zwolle. Van de 23 torens zijn er naast De Pelsertoren nog slechts 2 andere torens over. Tijdens een romantische overnachting in deze B&B waan je je weer even in de Middeleeuwen.

De Pelsertoren
De Pelsertoren

Origineel overnachten in Zwolle doe je ook bij Boat Boutique. Deze B&B-woonboot ligt in de stadsgracht van Zwolle en voelt als een tweede thuis. De charmante inrichting van de boot en de rust zorgt voor een ontspannen weekendje weg in Zwolle. Wil je de bruisende stad opzoeken? Geen probleem! Je wandelt zo de binnenstad van Zwolle binnen, ideaal! Laat je zorgen maar varen tijdens deze overnachting in Zwolle!

Hotel Ter Borch Zwolle
Hotel Ter Borch Zwolle

Voor een luxe overnachting in Zwolle kun je terecht bij Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch. Deze luxe accommodatie bevindt zich op loopafstand van het centrum van Zwolle en is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1850. Als je jouw overnachting in Zwolle wilt combineren met een culinaire avond, zit je hier ook helemaal goed. Het restaurant van Pillows Grand Boutique Hotel pronkt namelijk met een, door Michelin, erkende Bib Gourmand.

Bijzonder overnachten in Zutphen

Sinds de Middeleeuwen wordt Zutphen al gekenmerkt door zijn eigenaardigheid. Dat is tegenwoordig nog steeds terug te zien, waaronder in de accommodaties in Zutphen. Bijzonder overnachten in Zutphen doe je bijvoorbeeld bij B&B Dat Bolwerck. Vanuit deze originele accommodatie in Zutphen heb je een bijzonder uitzicht op de historische markt van Zutphen. In de zomer kun je heerlijk ontbijten in de stadstuin van deze bed en breakfast. Dat is nog eens lekker wakker worden!

Bij Stadshotel ‘t Oer kun je ook origineel overnachten in Zutphen. Dit unieke hotel bevindt zich in een monumentaal pand en beschikt over moderne kamers. Overnachten in Zutphen, de Hanzestad ontdekken én lekker tot rust komen? Dan zit je bij Stadshotel ‘t Oer helemaal goed.

Overnachten in Deventer

Wil je romantisch overnachten in Deventer? Grand Boutique Hotel Huis Vermeer is de plek voor jou! Deze originele accommodatie in Deventer telt 11 viersterren kamers en is gehuisvest in een 18e-eeuws pand. Alle kamers hebben hun eigen verhaal en zijn deels ingericht met 18e-eeuwse antieke meubels. Dat wordt een unieke overnachting die je niet snel zult vergeten. Tijdens je overnachting in Deventer word je bij dit hotel bovendien helemaal in de watten gelegd!

Hotel Huis Vermeer
Hotel Huis Vermeer

Verder zijn Van der Valk hotel Deventer en Hotel FINCH populaire hotels in Deventer. Kenmerkent aan het Van der Valk hotel is dat dit het eerste energieneutrale en aardgasloze Valk Hotel van Nederland is. Bij dit hotel kun je een overnachting in Deventer combineren met een bezoekje aan de wellness, heerlijk! Hotel FINCH is een historierijk hotel en biedt luxe aan in een informele form. In het hotel wordt de moderne stijl gecombineerd met oude historische elementen. Kortom: FINCH is een origineel hotel in Deventer!